Casa inteligenta

O casa inteligenta sau automatizata reprezinta un stil de viata imbunatatit, deservind nevoilor fundamentale ale omului de confort, functionalitate si siguranta.

LEFMAN proiecteaza si implementeaza sisteme de casa inteligenta intr-o maniera personalizata, in functie de obiceiurile, nevoile si stilul de viata al fiecarei familii si al fiecarui membru.

Cand propunem si integram un sistem de casa inteligenta, urmarim in primul rand sa simplificam si sa imbunatatim confortul, astfel, o simpla apasare a unui buton sa fie de ajuns pentru ca sa poti cobori storurile, sa inchizi luminile din toata casa, sa reglezi temperatura pentru o noapte friguroasa, sa armezi sistemul antiefractie; lucruri care te vor scuti de cateva drumuri, iti vor economisi timpul si iti vor mari cu siguranta gradul de confort.

Un alt lucru important ce ne caracterizeaza modul cum raspundem nevoilor clientilor nostrii il reprezinta implementarea solutiilor prietenoase in utilizare si intuitive. Tehnologia este conceputa pentru a va proteja, distra, face viata de zi cu zi mai usoara si placuta si a va oferi mai mult timp pentru lucrurile care sunt cu adevarat importante.

Tehnologia din ziua de azi a cladirilor a evoluat intr-un mod complex. De ce nu am integra tehnologia ce ne inconjoara in casa intr-un concept de operare uniforma in care tehnologia lucreaza pentru tine si cu tine?

Pare absolut normal sa umblati prin toata casa pentru a inchide sau cobori jaluzelele actionate manual sau electric. Asemenea functii pot fi preluate de casa inteligenta si facute automat la anumite ore sau de pe un iPhone in timp ce stati confortabil in fotoliu.

Caracteristici suplimentare ca scenarii in care atunci cand sunteti in concediu lumina este aprinsa si stinsa in casa in functie de obiceiurile dumneavoastra de zi cu zi in scopul de a crea confuzie hotilor sunt doar un mic exemplu de posibilitatile care le aveti cu casa inteligenta.