S.C. LEFMAN S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si are in prezent 16 de angajati care formeaza o echipa de profesionisti in acest domeniu.

Firma a crescut in mod constant, dezvoltandu-se odata cu piata de business din Romania. Astfel si lucrarile executate de firma au crescut in complexitate si amploare de-a lungul timpului, conducand la acumularea unei bogate experiente in proiectare si executie.

Echipa noastra este formata din specialisti in domeniul climatizarii si ventilatiei, instalatii sanitare, alimentari cu apa si retele de canalizare, cu o experienta bogata de proiectare, instalare si suport tehnic. Echipa este impartita in departamente bine definite si formate, cu oameni specializati pe domenii de activitate.

Oferim servicii de consultanta, proiectare, executie si service pentru sisteme si instalatii termice, de climatizare, ventilatie, incalzire, sanitare, alimentari cu apa si comercializam echipamente HVAC destinate oricarui tip de constructie, toate beneficiind de un bun raport calitate/pret.

Pe langa acestea, oferim o gama completa de servicii post-implementare instalatii, garantie la echipamente si la manopera, precum si servicii de intretinere post-garantie, in asa fel incat beneficiarul sa poata folosi eficient instalatia implemetata, iar costurile de intretinere si modernizare sa fie cat mai mici.

Desigur ca nimic nu ar fi fost posibil daca nu ne-am fi sprijinit pe doua componente importante ale vietii economice: clientii si furnizorii nostri, toti parteneri de nadejde, cu ajutorul carora am crescut impreuna in timpul acestor ani.

Firma LEFMAN isi propune transpunerea in executie, trecand prin faza de concepere si proiectare, a celor mai noi idei si descoperiri stiintifice, respectand ultimele norme si normative internationale, europene si nationale din domeniul instalatiilor pentru constructii in asigurarea confortului dumneavoastra.

Bazandu-ne pe traditie, modernitate si valoarea umana, puternic ancorati in experienta noastra tintim catre un viitor al cresterii si dezvoltarii.

Principala noastra valoare o reprezinta echipa formata de-a lungul multor proiecte de succes.

O alta componenta de baza in setul nostru de valori este reprezentata de puternica activitate stiintifica dezvoltata de membrii echipei noastre. Participarea anuala la conferinte nationale si internationale, precum si la concursuri stiintifice, constituie o activitate obisnuita pentru colegii nostri.